Utazz velunk

KeresésUtazz velünk 2004 óta az élvonalban!

Az utazzvelunk.eu oldalán megjelenő hirdetése a következőket tartalmazza:

Cégbemutató: A cégbemutatkozó szövege korlátlan karakterrel rendelkezik .
Fotók: A cégbemutatásban több fotó megjelenítésére van lehetőség. A fotók feltöltése egyszerű, lehet saját ügyfélkapu által, illetve e-mailben eljuttatva hozzánk, így a feltöltést mi kezeljük. 
Keresőszavak: Igen fontos a jól megadott, nagy mennyiségű keresőszó beállítása, hogy vállalkozása egyszerűbben elérhető legyen. Ügyfélkapunk segítségével keresőszavait is igény szerint bővítheti, így növelheti a találati arányt.

Elérhetőség adatai: Google térkép. Hirdetési felületéhez Google térképmellékletet tudunk szolgáltatni, amely telephelyük könnyebb megtalálásában ad segítséget.

Főoldali kiemelt hirdetés

Kiemelt link elhelyezése a főoldalon képpel és szöveggel. A részletes online regisztráció mellett a cég megjelenik a főoldalon a kiemelt hirdetőink között.

Futószalag hirdetés a főoldalon

Főoldali banner megjelenés

Lehetősége van adatai online módosítására, saját jelszó meghatározásával. Így naprakész, Ön által fontos információkat szerkeszthet bele hirdetési felületébe. Például akciós ajánlat, új termék, szolgáltatás bevezetésére, illetve a céggel kapcsolatos adatok és egyéb változások esetén.

Nincs weboldala? Nincs domain neve?

Cégünk segít Önnek, a domain rendeléstől akár a napi weboldal frissítésig, hogy a jelen kor követelményeinek megfelelő weboldallal rendelkezzen. Írja le elképzelését, és kérje ajánlatunkat!

termál szállás, szálláshely, vendégház vendégház fogadó, szállás, Miskolc, Tapolca ifjúsági szállás erdei iskola apartman